top of page

Create from Crisis

Reflect, Reset Create

Hoe kan je in tijden van crisis toch zorgen dat je bedrijf toekomst behoudt? Hoe overleef je? Hoe blijf je relevant? Hoe reduceer je crisis-impact? Hoe hou jij je zelf staande? Hoe ga om met de obstakels op de weg die je niet had verwacht?

How to create from crisis

Crisis Program

How to create from Crisis

Hoewel we in tijden van crisis geneigd zijn tot acute acties en versnipperde acties weten we ook dat dit niet tot betere resultaten leidt. Wat wel werkt is het volgen van de Reflect, Reset, Create methode. Afstand nemen om te reflecteren, vaststellen welke zaken anders moeten, creëeren van datgene date toekomst brengt.

Het "How to Create from Crisis programma" is een beknopt & remote georganiseerd programma dat jouw bedrijf weer een kickstart geeft en maakt dat je nu vast door kan met datgene dat voor de toekomst nodig is.

Business coaching sessie

Een gezonde mindset in tijden van crisis is key!

Voel jij je als ondernemer of CEO uit balans gebracht doordat de wereld er ineens anders uit ziet? Dat is niet vreemd. Het helaas niet de hoedanigheid van geest waarin je het meest succesvol bent. Laat staan hoe jij je het beste voelt. Als mensen in paniek raken, maken ze fouten. Onzekerheid & angst worden verminderd door deskundigheid. Training leidt tot deskundigheid. Training begint bij bewustwording wat er bij jou gebeurt. Hoe reageer jij op deze crisissituatie? Wat is er voor nodig om je mindset te resetten naar een gezonde mindset? En hoe creëer je vervolgens vanuit deze mindset?
Reflect, Reset, Create!

tafel.JPG
Mollie 2.JPG

Scaling down programma

Hoe de Scaling Up methodiek in te zetten om te Down scalen?

In dit op maat gemaakte programma help ik om de tools en technieken van de Scaling Up methodiek in te zetten om af te schalen in plaats van op te schalen.

Crisis programma: Diensten
bottom of page